CREPPY MISKOLC

A Creppy PalacsintaHáz Étterem Miskolc és az Észak-Kelet magyarországi régió egyik kiemelkedő népszerűséggel büszkélkedő éttermeként több, mint tíz éve ragadja magával vendégeit a palacsintás ételek prémium világába. Zászlónkra a különlegesség és a vendégközpontúság jelszavait varrtuk, mint fő működési irányelveket. Az év minden napján törekszünk specialitásokkal feldobni a PalacsintaHázba látogatók itt eltöltött óráit, akik a legkedvesebbek, legfontosabbak Csapatunk számára.

Étlapunk több tucatnyi sós és édes fogása messzeföldön híres, teljesen egyedi palacsintás mágia. Rengeteg ételünk évek óta hatlmas népszerűségnek örvend, melyek mellett minden hónapban szolgálunk újdonságokkal is.  

A Creppy a magyar vendéglátás világában egyedit alkot különleges vendégeink megelégedésére és kényelmére - mellyel a vendégközpontúság új trendjeit teremti meg - szem előtt tartva a csúcsminőség iránti feltétlen elkötelezettségünket.

  

Rólunk mondták:

"A Creppy PalacsintaHáz – Miskolc és a régió talán legkülönlegesebb éttermeként – a vendéglátás idáig ismeretlen ösvényein kalandozik mind kínálatát, mind atmoszféráját tekintve, kiemelten szem előtt tartva a minőség iránti elkötelezettséget és vendégközpontúságot. Az évek során a PalacsintaHáz a régió egyik legnépszerűbb, és mondhatni országszerte hírnevet szerző vendéglátó egységévé nőtte ki magát. A miskolci PalacsintaHáz étterem a statisztikák alapján Miskolc egyik gasztronómiai vonzerejévé vált az utóbbi években."


- Chef & Pincér Magazin

  

,, A Palacsintaimádók Mekkája - Ízletes sós, és édes palacsinták tömkelege vár mindenkit. Miskolc egyik legszebb környékén helyezkedik el. Kellemes udvarral és beltérrel rendelkezik az étterem. A kiszolgálás készséges és figyelmes. Számomra az egyik legjobb!"

- szistvan8 Níregyháza, 2015. november 2. 

  


"Csak az igazán jó helyekre megy vissza kétszer, háromszor, négyszer, stb. az ember. :)"

- Vadon Jani, 2014. május 12.

 


"Ami palacsintából elkészíthető, az itt megkapható. Legyen az sós vagy édes, mindegyik isteni. Jah, ...és vigyázat! Giga adagok vannak. Tényleg!. A limonádé nagyon jó. A kiszolgálás gyors és figyelmes és a pincérek nagyon kedvesek."

- Zoltán Hamburger,  2015. július 2. 

  

"Palacsinta fanoknak kötelező!!! - Az ételek ötletesek, úgy gondolom a helyből mindent kihoztak, az étterem figyelemfelkeltő kreatív a berendezés. Az ételek finomak voltak elfogadható áron. Viszont aki ide érkezik az ne akarjon halászlevet, rántott hússal enni mert itt tényleg inden a palacsintáról szól. A felszolgálók figyelmesek és kedvesek voltak szóval minden kerek. 

- Johnny V. Kecskemét, 2016. november 28.