Rekord Menü

Fogadjunk, hogy nem eszed végig a Creppy Rekord Menüjét!
 

Egyél egy levest, egy sós óriáspalacsintát és egy édes óriáspalacsintát és légy Te a Creppy büszkesége! 

Ha sikerrel megbirkózol a Rekord Menünkkel, fényképes okleveleddel felkerülsz a Creppy dicsőség falára, valamint emlékbe kipostázzuk ezt az oklevelet számodra.

Elkészítjük saját Creppy Fan Club kártyádat, mellyel azonnali 10% palacsintakedvezményre és Creppy pontok gyűjtésére is jogosult leszel. További Creppy Fan Club előnyöket itt találsz!

 

A Rekord Menü szabályai:
A Rekord Menüt kizárólag egy személynek – továbbiakban Rekorder - kell elfogyasztania, egyéb más személy nem fogyaszthat, kóstolhat bele a Rekorder ételébe, segíteni annak elfogyasztásában nem lehet. 

A Rekord Menü teljesítését akkor fogadjuk el, ha a Rekorder teljesen elfogyasztott mindent és üres a tányérja mindhárom fogás esetében. (egyedül a díszítés maradhat a tányéron). 

A Rekord Menü elfogyasztására a Rekordernek maximum 2 óra áll rendelkezésére. A minimum 3 fogásos ételsort ez időn belül, egy étkezés során kell elfogyasztani. 

Ha a Rekorder menet közben feladja mert nem tud megbirkózni a  Creppy hatalmas adagjaival, akkor sem történik semmi, csupán evett egy kiválót!wink

 

A kihívások erősítenek Bennünket … Be mered vállalni?

Győzd le te is rekord menünket és kerülj a legjobbak közé!!!

 

REKORD MENÜ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT